open
nova prezentacija

Gas kamini i peći Kratki

Želite da dodate malo toplote unutra? Pridružite nam se...

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Kratki gas kamini i peći Mi kreiramo topao ambijent...

Galerija slika - implementacija Kratki gasnih kamina

UGRADNJA KRATKI LEO GASNI DESNI UGAONI KAMIN

UGRADNJA KRATKI LEO GASNI DESNI UGAONI KAMIN

UGRADNJA KRATKI LEO GASNI DESNI UGAONI KAMIN

UGRADNJA KRATKI LEO GASNI DESNI UGAONI KAMIN

UGRADNJA LEO DESNI GASNI KAMIN

UGRADNJA LEO DESNI GASNI KAMIN

UGRADNJA LEO DESNI GASNI KAMIN

UGRADNJA LEO DESNI GASNI KAMIN

O gasnim kaminima

Za pravilan odabir vrste i oblika kamina potrebno je osim dobrog ukusa i izvesno minimalno predznanje o kaminima i njihovim karakteristikama. U daljem tekstu želimo da vam skrenemo pažnju na neka osnovna pravila kojih se treba pridržavati prilikom projektovanja i gradnje kamina.

Gasni kamin je konstruisan tako da što vernije imitira klasične zatvorene kamine na čvrsta goriva. Njegov čeoni izgled je neutralan, te može da se ugradi u klasične i moderne oblike obloga. Sama njegova eksploatacija je vrlo jednostavna, rukovanje lako i sigurno. Za priključivanje ne zahteva velike dimnjake kao kod klasičnih kamina. Sagorevanje je čisto, bez mirisa i pepela. Njegova konstrukcija omogućava priključenje na dimnjak i na fasadu.

Set sadrži:
  • gasni kamin za LPG ili prirodni gas
  • daljinsko upravljanje

Maksimalno korišćenje energije zahvaljujući novog elegantnom gasnom kaminu sa horizontalnim i realističnim pogledom na vatru. Kvalitetna izrada, udobnost i jednostavnost korišćenja. Skriven ram i gotovo bez vidljivih čeličnih elemenata za savršen pogled na vatru. Specijalno dizajniran gorionik za realan i pravi plamen kao kod kamina na drva, podešavanje visine plamena.

Sigurnost na najvišem nivou sa CE sertifikatom za garantovanu zaštitu zdravlja i životne sredine. Hermetička komora za najvišu klasu zaštite, kamin se automatski isključuje ako ima bilo kakav problem protokm vazduha ili dovodom gasa.

Jednostavan za upotrebu za termičkom kontrolom, daljinsko upravljanje sa ugrađenim termostatom. Kamin sa zaptivenom komorom koji može koristiti LPG ili prirodni gas. Tradicionalan dimnjak nije potreban jer sistem koncentričnih kanala olakšava instalaciju u prostorije bez dimnjaka, kanali se jednostavno izvedu spolja kroz zid ili krov. Tajmer sa mogućnošću prethodnog programiranja za 7 dana u nedjelji. NE zahteva spoljni izvor energije jer ima vlastito napajanje, centralna jedinica se napaja sa 4x1.5 baterijama. 2 godine garancije.

Gorionik je specijalno konstruisan za kamine na gas. Pruža potpunu sigurnost u radu jer je sigurnosno regulacioni ventil snabdeven termo-elementom (termo parom) koji ne dozvoljava nekontrolisano isticanje gasa.

Sigurnost u radu automatike je u potpunosti zastupljena jer poseduje uređaj za termo-električno osiguranje plamena, regulator protoka i regulator pilota.

Ne izaziva radio smetnje.
Radi bez električne energije.

Priključenje kamina na gasnu instalaciju vrši isključivo ovlašćeni stručni radnik. Kamin se priključuje na fasadnu ili dimnjačku instalaciju na koju u isto vreme ne sme biti instalirana druga peć na čvrsto ili tečno gorivo. Priključenje kamina na gasnu instalaciju iziskuje brižljivu proveru zaptivenosti gasne instalacije. Ova provera se vrši sapunicom, nikako plamenom.

Gas kamini i peći Kratki

Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama.

kratki-gas-01
kratki-gas-02
kratki-gas-03
kratki-gas-04
kratki-gas-05
kratki-gas-06

O proizvođaču - Kratki kamini

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Poznati smo i cenjeni proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grejanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina. Naša firma je osnovana na poljskom tržištu 1998. godine, zahvaljujući dinamičnom razvoju i širokom asortimanu proizvoda brzo smo postali vodeći evropski proizvođač kamina. Trenutno, naši proizvodi mogu se naći u Poljskoj, i stranim zemljama kao što su Švedska, Norveška, Finska, Litvanija, Letonija, Estonija, Belorusija, Rusija, Ukrajina, Češka, Slovačka, Nemačka, Slovenija, Kipar, Grčka, Španija, Portugal, Holandija, Belgija, Francuska, Rumunija, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Italija, te napokon Srbija i Crna Gora.

Nosioci smo mnogih prestižnih nagrada uključujući ''Customer Laurel 2011, 2010, 2009 i 2006", ,,Flame of the Year 2010", ''POLJSKA KOMPANIJA GODINE'', i oznake ''Prijateljski Proizvod za Moju Kuću". Aktivnim sudjelovanjem na sajmovima i kursevima obuke izlazimo u susret potrebama tržišta, koja se brzo menjaju. Pored poslovne proizvodnje i trgovine aktivno smo uključeni u dobrotvorne aktivnosti i sponzorstva, u okviru društvene odgovornosti. Kao deo sponzorstva podržavamo mnoga kulturna događanja u našem regionu.

Naši dizajneri kamina prvenstveno brinu o bezbednosti, efikasnosti i ekonomičnosti uređaja. Obloge, okviri i sva druga oprema dizajnerski se fokusira na stambene mogućnosti, koristeći različite materijale koji kombinuju moderne i klasične dizajne. Imamo atraktivne proizvode i u pogledu estetike i cene.

Ponosni smo na naše profesionalne savetnike klijenata, i ekipe za instalaciju. Zahvaljujući njima dobit ćete sve potrebne informacije o izgradnji i instalaciji kamina, i dodatnog asortimana. Naš tim inženjera pripremit će projektat prema Vašoj želji. Kupci cene našu kompaniju zbog velikog asortimana proizvoda, blagovremene i brze isporuke te mogućnosti individualnih narudžbi. Još jedna prednost je da svi naši kupci imaju stalan pristup elektronskim katalozima proizvoda, i takođe mogu zatražiti i dobiti sve potrebne informacije putem interneta. Moto našeg preduzeće za izgradnju partnerstva jesu kratkoročne narudžbe, isporuka na vreme i profesionalna usluga.

potpis

Kratki.pl Marek Bal

Kratki download

Download Preuzmite cenovnik kamina i peći Kratki
Download Preuzmite katalog Kratki proizvoda
Download Preuzmite garanciju Kratki

TUV sertifikat bezbednosti

Download Preuzmite TUV sertifikat bezbednosti

Znak usklađenosti TÜV vodeći je u svim evropskih zemljama, i čini razliku naših proizvoda u poređenju sa većinom ostalih. Ovaj znak dokaz je visokog kvaliteta proizvoda i ispunjavanja obaveznih uslova bezbednosti. Pored toga garantuje da se svi proizvodni procesi prate od strane stručnjaka TÜVRheinnland i izvršavaju na najvišem proizvodnom i organizacionom nivou.