open

Električni kamini Faber

Sa vama već 175 godina.

Istorija obeležena bogatstvom tehnološkog razvoja i inovacija.

Faber e-MatriX električni kamini Ništa nije tako porodčno i domaće kao kamin. Već više od 175 godina ljudima pružamo toplu dobrodošlicu u njihovom vlastitom domu.

GARANCIJA NA FABER ELEKTRIČNE KAMINE JE 5 GODINA.

Galerija slika - implementacija Faber električnih kamina

UGRADNJA FABER UGAONOG KAMINA

UGRADNJA FABER UGAONOG KAMINA

UGRADNJA FABER UGAONOG KAMINA

Serija e-MatriX

Ugradni električni kamini

Život bez fosilnih goriva je uvek aktuelna tema. Međutim, to ne znači da morate živeti bez čudesne atmosfere vatre. Sa Faber e-MatriX vatrom unosite toplinu vatre u vaš dom, bez potrebe za priključkom na gas ili dimnjakom.

Serija e-MatriX koristi posebnu tehnologiju - vrtložne maglice hladne vode i posebna LED svetla. Možete čak da čujete pucketanje zvuka vatre. Upravo ono što očekujete od pravog kamina, ali bez tradicionalnih ograničenja i zagađenja.

E-MatriX ne proizvodi toplinu i stoga nema uticaja na vaš sistem grejanja ili kontrole klime. Ako želite da osetite toplinu u blizini vatre, možete se odlučiti za malu, tihu grejnu jedinicu koja duva toplinu iz vatre prema vama, zadržavajući taj predivan topli sjaj (po izboru uz dodatnu cenu).

Zašto Faber?

Sa 175 godina zanata, inovacija, vizionarskog pogleda i strasti, postali smo stručnjak za kamine. Naša strast nadilazi vatru i još više govori o toploti koju stvara. Uživanje u atmosferi i udobnosti zajedno sa vama. Pronađite svoje mesto za kvalitetan provod sa prijateljima i porodicom.
Empatija

Empatija

Iskreno nas zanima šta vas pokreće ili zanima. Od prve iskre.

Iskustvo

Iskustvo

Preciznost u svakom detalju, tako da možete biti sigurni da dobijate vrhunski proizvod.

Kvalitet

Kvalitet

Najbolji kvalitet je dat u svemu što radimo i napravimo, bilo sada ili u budućnost..

Odgovornost

Odgovornost

Stvaramo topli svet koji vas poziva da delite svoje priče. Naš kamin povezuje ljude.

Električni kamini Faber

Ako odaberete Faber, kamin se gradi, postavlja i proverava posebno za vas. Garantovan besprekoran rad.

01
02
03
04
05
06

Faber - brend grupe Glen Dimplex

e-MatriX

Brend Faber deo je kompanije Glen Dimplex Benelux. Naša kompanija je deo grupe Glen Dimplex, irske porodične firme. Glen Dimplex Group je najveći proizvođač električnih kamina i peći na svetu i jedan od najvećih proizvođača malih kućnih aparata. Grupa Glen Dimplex trenutno zapošljava oko 10 000 angažovanih i strastvenih članova osoblja. Zajedno osiguravamo promet veći od 2 milijarde evra. Snažna i pouzdana kombinacija, čistog porekla.

Podružnica Glen Dimplex Benelux sa sedištem je u Heerenveen-u (NL) i odgovorna je u Evropi za Faber i Dimplex kamine, Carmen frizersko sredstvo, štednjake i kuhinjsku opremu i kuhinjsku opremu Morphi Richards.

Vatra od 1844

e-MatriX

Godine 1844. vatru Fabera zapalio je Jan Gerrits Faber iz Franekera u Frieslandu. Započeo je s kovačnicom i postavio temelje našem trenutnom nizu kamina i peći. Sa 175 godina zanata, inovacija, vizionarskog pogleda i strasti, postali smo stručnjaci za kamine. Kombinujući zanatstvo, znanje i strast sa naprednom tehnologijom, Faber je odgovoran za otkrića i patente koji su danas postali standard na međunarodnom tržištu. Naša strast nadilazi vatru. Uživanje u atmosferi i udobnosti zajedno sa mestom za kvalitetni provod sa prijateljima, porodicom, okrenuti jedni drugima.

Faber download

Download Preuzmite Faber katalog (ENG)
Download Preuzmite Faber uputstvo za montažu (ENG)

Faber video

YouTube Pogledajte promo video (ENG)