open
Noirot reklama

Video prikaz prednosti Noirot radijatora

Za sve vrste radijatora NOIROT važi garantni rok od 10 godina na celokupan proizvod, kao i doživotna garancija na nečujan rad.

Provereni u hladnoj okolini, francuski radijatori NOIROT osiguravaju pouzdan izvor centralnog grejanja prostorija. Ako za zagrevanje prostorija koristite centralno grejanje na gas ili lož ulje, a želite zagrevati samo spavaću sobu, dnevnu prostoriju ili možda dečju sobu, onda je izbor francuskih radijatora NOIROT brzo i cenovno izuzetno povoljno rešenje. Noirot radijatori se prodaju sa termostatskim kontrolama, i sa svim potrebnim delovima za montažu i trenutno puštanje u rad.

Noirot

Potpuno sigurno. Potpuno nečujno, bez ventilatora. Bez alergije i astme. Ekonomično.

spot promo

Revolucionarna ponuda Spot radijatora od Noirota. Jedinstveni efikasni evropski dizajn sa korištenjem ekspanzije i kretanjem toplog vazduha prema gore kako bi lagano kružio po sobi, dok patentirani grejni element sa povećanom površinom i specijalnom obradom efikasnije zagreva veće količine vazduha kako bi se osigurala jeftina alternativa grejanja.
Kombincija evropskog stila i najsavremenije tehnologije osigurava lak izbor pravog radijatora za specifičnu namenu. Svi Spot radijatori su 100% nečujni zbog patentiranog monoblok elementa, čime se eliminiše pucketanje. Uz postavke za zaključavanje tastature za zaštitu od dece, sa integrisanim elektronski termostatom radijator pruža duševni mir i tišinu.

Analogni i digitalni Spot 2

Best Buy - Digitalni Spot E-2
spot promo
Best Buy - Analogni Spot E-2
spot promo

Odličan odnos kvaliteta i cene

Spot E-2 ostvaruje korist od najnovijih inovacija, da pruži najbolji komfor moderne prirodne konvekcije. Precizan, nečujan, jedan od najboljih uređaja u svojoj kategoriji.

Noirot - grejna rešenja za komfor i uštedu energije

Noirot dizajnira i proizvodi najinovativnije uređaje za grejanje stanova, kuća, stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih prostora.

Brošure za Spot E-2

Download Katalog za analogni Spot E-2
Download Super garancija!

Uputstva za Spot E-2

Download Uputstvo za digitalni Spot E-2
Download Uputstvo za analogni Spot E-2
Download Univerzalno uputstvo za Spot E-2