open
nova prezentacija

Biokamini Kratki

Želite da dodate malo toplote unutra? Pridružite nam se...

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Kratki biokamini Mi kreiramo topao ambijent...

GARANCIJA NA KRATKI BIOKAMINE JE 5 GODINA.

Biokamini Kratki promo video

Kratki

NOVI KRATKI VIDEO ZA BIOKAMINE. LEPOTA JE U OKU POSMATRAČA.

Etanolski kamin je interesantan i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela.U svim ovim slučajevima idealan je etanolski kamin jer daje ugođaj otvorenog kamina (živa i realna vatra u prostoriji) bez obaveznog posla oko nabavke, uskladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

Video prikaz prednosti Kratki biokamina

Kratki

PRIKAZ BEZBEDNOSTI I RADA KRATKI BIOKAMINA U POREĐENJU SA KONKURENCIJOM.

Koriste se najkvalitetniji materijali sa CE standardom. Njihovi gorionici za keramičkim materijalima odobreni su od starne TUV-a, a sadrže specijalni upijajući materijal unutar samog gorionika koji apsorbuje bioetalnol i čini grejanje sigurnijim stvarajući lepši plamen, uz manju potrošnju. Čak i u slučaju prevrtanja neće doći do izlivanja. Specijalni upijajući materijal u samom gorioniku za savršen rad i bezbednost te manju potrošnju bioetanola).

Biokamini (Kratki) - Gorionici

Gorionik AF/PL (93cm) Gorionik AF/PL (93cm)

Gorionik AF/PL (93cm)

39.900,00 /din
Gorionik 70 SPARK Gorionik 70 SPARK

Gorionik 70 SPARK

59.900,00 /din
Gorionik AF/PDA (45cm) sa aromaterapijom Gorionik AF/PDA (45cm) sa aromaterapijom

Gorionik AF/PDA (45cm) sa aromaterapijom

17.900,00 /din
Gorionik AF/PA (34cm) sa aromaterapijom Gorionik AF/PA (34cm) sa aromaterapijom

Gorionik AF/PA (34cm) sa aromaterapijom

15.900,00 /din
Gorionik AF/PD/TUV (45cm) Gorionik AF/PD/TUV (45cm)

Gorionik AF/PD/TUV (45cm)

AKCIJA 14.900,00 /din
Gorionik AF/P/TUV (34cm) Gorionik AF/P/TUV (34cm)

Gorionik AF/P/TUV (34cm)

AKCIJA 11.120,00 /din
Gorionik AF/PM/TUV (22cm) Gorionik AF/PM/TUV (22cm)

Gorionik AF/PM/TUV (22cm)

AKCIJA 9.520,00 /din
kratki

Kratki kamini bez dima, poboljšajte kvalitet vazduha uz terapeutski učinak!

Uživajte u prirodnoj vatri u svakom prostoru. Od stanova do kuća, bašti, terasa, hotela i restorana. Zbog svog, pre svega, ukrasnog karaktera biokamini imaju atraktivan dizajn i dolaze u mnogo oblika.

Pravilan odabir biokamina

5 godina
Garancija na biokamine
je 5 godina

Za pravilan odabir vrste i oblika kamina potrebno je osim dobrog ukusa i izvesno minimalno predznanje o kaminima i njihovim karakteristikama. U daljem tekstu želimo da vam skrenemo pažnju na neka osnovna pravila kojih se treba pridržavati prilikom projektovanja i gradnje kamina.

Etanolski kamini spadaju u dekorativne kamine. Najčešće se o njima razmišlja kada su u pitanju useljeni objekti ili objekti gde nije moguce izvesti dimnjak koji je neophodan za kamin na čvrsto gorivo. Etanolski kamini se nude kao rešenje upravo za ovakve objekte.U praksi smo imali slučajeve kada se etanolski kamin ugrađivao kao rešenje za "nepopravljive" otvorene kamine.

Etanolski kamin je interesantan i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela.U svim ovim slučajevima idealan je etanolski kamin jer daje ugođaj otvorenog kamina (živa i realna vatra u prostoriji) bez obaveznog posla oko nabavke, uskladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.Kod ovih kamina nema potrebe za dimnjakom, nema štetnih produkata sagorevanja, nema iskakanja varnica i slično.

Zbog svoje univerzalnosti ima praktično neograničene mogućnosti postavljnja i uklapanja u enterijer.Nema brige oko produkata sagorevanja jer je gorivo 96% alkohol, čiji je produkt sagorevanja ugljen dioksid (CO2) i voda (H2O). To je upravo ono što čovek inače izdiše. Za upoređenje, jedan gorionik na etanol produkuje CO2 koliko i dve ringle na šporetu na gas.U zavisnosti od veličine gorionika, toplotni učinak je od 1 do 4 kw a potrošnja od 0,3 do 1 litra etanola (96% alkohol).

  • nije potreban dimnjak
  • trenutno paljenje vatre, odnosno stvaranje ugođaja
  • čist plamen, bez dima i pepela
  • nema iskakanja varnica
  • minimalno opsluživanje
  • brzo gašenje vatre
  • manji toplotni učinak u odnosu na kamine na čvrsto gorivo (uglavnom samo dogrevanje
  • nemoguća neprekidna upotreba (preko 2-3 sata) jer između dolivanja mora da se sačeka da se gorionik ohladi 10-ak minuta
  • potrebno je povremeno provetriti prostor radi obnavljanja potrošenog kiseonika
  • kod alkohola koji nije denaturisan, moguće je oslobađanje mirisa alkohola

Bio kamini Kratki

Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama.

april
bravo2
charlie
delta2-02
delta2-03
delta2flat

O proizvođaču - Kratki kamini

Dugi niz godina vodila nas je misao da kamin nije luksuz samo za izabrane. Zainteresovani smo za tradicionalne i moderne oblike tako da smo uvek u potrazi za novim rešenjima i idejama. Element vatre nas fascinira, i zato ga želimo u različitim oblicima...

Poznati smo i cenjeni proizvođač tradicionalnih kaminskih uložaka, kaminskih uložaka za centralno grejanje, samostojećih peći, bio kamina, rešetki, obloga, fronti, i svih drugih komponenata potrebnih za instalaciju kamina. Naša firma je osnovana na poljskom tržištu 1998. godine, zahvaljujući dinamičnom razvoju i širokom asortimanu proizvoda brzo smo postali vodeći evropski proizvođač kamina. Trenutno, naši proizvodi mogu se naći u Poljskoj, i stranim zemljama kao što su Švedska, Norveška, Finska, Litvanija, Letonija, Estonija, Belorusija, Rusija, Ukrajina, Češka, Slovačka, Nemačka, Slovenija, Kipar, Grčka, Španija, Portugal, Holandija, Belgija, Francuska, Rumunija, Bugarska, Austrija, Švajcarska, Italija, te napokon Srbija i Crna Gora.

Nosioci smo mnogih prestižnih nagrada uključujući ''Customer Laurel 2011, 2010, 2009 i 2006", ,,Flame of the Year 2010", ''POLJSKA KOMPANIJA GODINE'', i oznake ''Prijateljski Proizvod za Moju Kuću". Aktivnim sudjelovanjem na sajmovima i kursevima obuke izlazimo u susret potrebama tržišta, koja se brzo menjaju. Pored poslovne proizvodnje i trgovine aktivno smo uključeni u dobrotvorne aktivnosti i sponzorstva, u okviru društvene odgovornosti. Kao deo sponzorstva podržavamo mnoga kulturna događanja u našem regionu.

Naši dizajneri kamina prvenstveno brinu o bezbednosti, efikasnosti i ekonomičnosti uređaja. Obloge, okviri i sva druga oprema dizajnerski se fokusira na stambene mogućnosti, koristeći različite materijale koji kombinuju moderne i klasične dizajne. Imamo atraktivne proizvode i u pogledu estetike i cene.

Ponosni smo na naše profesionalne savetnike klijenata, i ekipe za instalaciju. Zahvaljujući njima dobit ćete sve potrebne informacije o izgradnji i instalaciji kamina, i dodatnog asortimana. Naš tim inženjera pripremit će projektat prema Vašoj želji. Kupci cene našu kompaniju zbog velikog asortimana proizvoda, blagovremene i brze isporuke te mogućnosti individualnih narudžbi. Još jedna prednost je da svi naši kupci imaju stalan pristup elektronskim katalozima proizvoda, i takođe mogu zatražiti i dobiti sve potrebne informacije putem interneta. Moto našeg preduzeće za izgradnju partnerstva jesu kratkoročne narudžbe, isporuka na vreme i profesionalna usluga.

potpis

Kratki.pl Marek Bal

Slike nekih od projekata eko kamina

a lima g
aranzacja 3001 3001 af
aranzacja 3002 3003 linate bilay
aranzacja 3003 3001 quat
aranzacja 3006 3002 af szlif
aranzacja 3007 3002 quat
aranzacja 3008 3004 af
aranzacja 3009 0001 quat
aranzacja 3011 3003 linate
aranzacja 3013 3002 misa
aranzacja 3015 3005 bravo 2 srebrny
aranzacja 3016 3001 alpha srebrna
aranzacja 3017 3002 charlie 2 miedz
aranzacja 3018 3003 bravo zloto
aranzacja 3019 3001 misa
aranzacja 3020 3001 delta 2
aranzacja 3022 3001 charlie 2 srebrny
aranzacja 3023 3001 mini misa
aranzacja 3024 3001 alpha zloto galwaniczne
aranzacja 3025 3001 na zamowienie
aranzacja 3026 3001 mini misa czarna
aranzacja 3030 3001 bravo 2 szlif
aranzacja 32 3001 charlie 2 zloto
aranzacja 33 3004 na zamowienie
blanka 670 570 g
charli dekoratornia g
charlie odc360 g
eryk picolo g
hotel mini odc360 g
juliet dekorat g
juliet g
kilo pasja g
november g
quad pasja g
zibi g

Kratki download

Download Preuzmite cenovnik eko kamina Kratki
Download Preuzmite katalog Kratki proizvoda
Download Preuzmite uputstvo za eko kamine Kratki
Download VAŽNA NAPOMENA I UPUTSTVO za eko kamine Kratki

TUV sertifikat bezbednosti

Download Preuzmite TUV sertifikat bezbednosti

Znak usklađenosti TÜV vodeći je u svim evropskih zemljama, i čini razliku naših proizvoda u poređenju sa većinom ostalih. Ovaj znak dokaz je visokog kvaliteta proizvoda i ispunjavanja obaveznih uslova bezbednosti. Pored toga garantuje da se svi proizvodni procesi prate od strane stručnjaka TÜVRheinnland i izvršavaju na najvišem proizvodnom i organizacionom nivou.

Ukratko o nama

Odabrati rešenje za grejanje znači biti suočen sa mnogo kompleksnih pitanja koje je teško razumeti. Izbor energije, tehničke specifikacije, ekološka dimenzija, vrednost investicije i profitabilnost...

Ignis Aurum Vam pruža najbolja rešenja toplotnog komfora!

Kontakt forma