open

OUTLET Noirot radijatora Korišćenje više stotina vlastitih svetski patentiranih i neuporedivih naprednih tehnologija čini Noirot proizvode apsolutno eksluzivnim, i bez konkurencije na čitavom svetskom tržištu.

Oštećena je ambalaža, uređaji su neoštećeni i potpuno novi. Oštećenja ambalaže ne utiču na funkcionalnost uredjaja. Uredjaj je potpuno ispravan! Kupovinom stičete garanciju koja kod Noirota iznosi 10 godina!

spot promo
NOIROT SPOT E II 2500W, sa digitalnim termostatom
spot promo
 • Noirot digitalni SPOT II 2500 W

 • 0,00 /din

  Puna cena sa porezom
 • 0,00 /din

  OUTLET cena sa porezom
 • OGRANIČENE KOLIČINE! +381 (0)11 2748 577
spot promo
NOIROT SPOT E II 2500W, sa analognim termostatom
spot promo
 • Noirot analogni SPOT II 2500 W

 • 0,00 /din

  Puna cena sa porezom
 • 0,00 /din

  OUTLET cena sa porezom
 • OGRANIČENE KOLIČINE! +381 (0)11 2748 577
RX Silence® grejač
spot promo

Svi konvekcioni radijatori poseduju neuporedive karakteristike zahvaljujući ekskluzivnom i patentiranom specijalnom RX Silence® grejaču. RX Silence® grejni element sastoji se jednodelne aluminijumske legure sa dodatkom mangana, silicijuma i titana, što čini ovaj uređaj najboljim konvektorom na svetu. Navedeno obezbeđuje uštedu energije, brzo zagrevanje, idealnu razmenu toplote, najviši nivo komfora, potpuno tihi rad, nižu površinsku temperaturu (manja karbonizacija) i dugovečnost. Ostali proizvođači najčešće koriste čelični element sa aluminijumskom difuzijom.

Odličan odnos kvaliteta i cene

Spot E-2 ostvaruje korist od najnovijih inovacija, da pruži najbolji komfor moderne prirodne konvekcije. Precizan, nečujan, jedan od najboljih uređaja u svojoj kategoriji.

Video prikaz prednosti Noirot radijatora

Za sve vrste radijatora NOIROT važi garantni rok od 10 godina na celokupan proizvod, kao i doživotna garancija na nečujan rad.

Provereni u hladnoj okolini, francuski radijatori NOIROT osiguravaju pouzdan izvor centralnog grejanja prostorija. Ako za zagrevanje prostorija koristite centralno grejanje na gas ili lož ulje, a želite zagrevati samo spavaću sobu, dnevnu prostoriju ili možda dečju sobu, onda je izbor francuskih radijatora NOIROT brzo i cenovno izuzetno povoljno rešenje. Noirot radijatori se prodaju sa termostatskim kontrolama, i sa svim potrebnim delovima za montažu i trenutno puštanje u rad.

Noirot

Noirot - grejna rešenja za komfor i uštedu energije

Noirot dizajnira i proizvodi najinovativnije uređaje za grejanje stanova, kuća, stambenih zgrada, poslovnih i industrijskih prostora.

Brošure za Spot E-2

Download Katalog za analogni Spot E-2
Download Super garancija!

Uputstva za Spot E-2

Download Uputstvo za digitalni Spot E-2
Download Uputstvo za analogni Spot E-2
Download Univerzalno uputstvo za Spot E-2