open

Električni radijatori Airelec

Airelec patentirani grejni element.

Osnovano 1956. Od 1997. godine tržišni lider u Francuskoj.

Jedinstveni Airelec Svi Airelec proizvodi se proizvode u Francuskoj i imaju 7 godina garancije. Airelec Basic i Tactic imaju 10 godina garancije.

Tehnologije Airelec

EKO potrošnja

Radijatori, isijavajući paneli i konvektori, jedinstvena ponuda 4 uređaja sa zajedničkim ciljem: ostvariti uštedu energije ! Sa EKO potrošnja® uređajima ne morate da birate između komfora i uštede, zahvaljujući inovativnim funkcijama: automatska detekcija otvorenog prozora, otkrivanje odsustva, pokazatelj potrošnje, prikaz željene temperature i funkcija C° idealno. EKO potrošnja® je idealno rješenje komfora uz dodatnu uštedu energije.

Detektor odsustva

Uređaji Eko potrošnje® imaju inteligentan detektor odsutnosti. Za ostvarivanje dodatne uštede, i ograničavanje nepotrebne potrošnje te uticaja na nivo komfora, detektor analizira i reaguje na dugotrajne izostanke. Kada uređaj otkrije Vašu dužu odsutnost on postepeno smanjuje temperaturu. Kada se vratite uređaj automatski, i promptno, reaguje te vraće nivo temperature kakav je bio pre detekcije. Za Vašu informaciju: 1°C niža temperatura znači 7 % manju potrošnju na računu za grejanje.

Funkcija "Detekcija otvorenog prozora"

Pri naglom padu sobne temperature ( npr. otvoreni prozor ) uređaj navedeno detektuju te se isključuje, kako ne bi došlo do nepotrebnog rasipanja energije. Jednostavno pritisnite dugme "Detekcija otvorenog prozora" za ponovno aktiviranje rada uređaja, i aktivaciju navedene funkcije. To je garancija stvarne uštede.

Funkcija "°C idealno"

Ako je potrebno, funkcija "°C idealno" Vam omogućava povratak na proizvođačka podešavanja uređaja, koja su definisana kao najbolja za idealan komfor i neverovatnu uštedu energije. Funkcija "°C idealno":

  • definisana temperatura "Komfor": 19°C
  • definisana temperatura "Eko": 15,5°C
Pokazatelj potrošnje

Ovo je novost da se kombinuje komfor i uštede energije. U zavisnosti od Vašim potrebam, za Vaš ukus, uvek znate u kojoj ste zoni ekonomičnosti:

  • LED zeleno: ekonomično
  • LED crveno: manje ekonomično

Galerija slika

prikaz nekih implementacija električnih radijatora Airelec

airlec-galerija-01
airlec-galerija-02
airlec-galerija-03
airlec-galerija-04
airlec-galerija-05
airlec-galerija-06
airlec-galerija-07
airlec-galerija-08
airlec-galerija-09
airlec-galerija-10