open

Električni kamini Dimplex

Električna vatra je sigurna i može se koristiti bilo gde.

Pustite mašti na volju, ne postoji mesto gde se ne može postaviti električni kamin...

Dimplex električni kamini Vodeći na svetu za električne kamine/mističnu vatru i V-vatru (sa zvukom i varnicama). Nemačka patentirana tehnologija sa 2 godine garancije. Firma je osnovana 1973 godine.
dimplex logoi 01 dimplex logoi 03 dimplex logoi 02 dimplex logoi 02 dimplex logoi 02 dimplex logoi 02

NOVI DIMPLEX KATALOG 2021!

Download
GARANCIJA NA DIMPLEX ELEKTRIČNE KAMINE JE 2 GODINE.

Svaka od ovih tehnologija pruža jedinstvene i moćne karakteristike. Sa vatrom kao što je ova, eko kamini se više neće nazivati "lažnim".

OPTI-V

OPTI-V

Opti-V™ koristi neuporedivu svetsku tehnologiju stvaranja privida vatre uz varnice i zvučni efekat, kao niti jedan drugi eko kamin u svetu. Jedinstvena i patentirana svetska tehnologija kombinuje ultra realistično treperenje plamena pomoću 3D led sijalica, uz povremeno stvaranje varnica i pucketanja vatre. Savršen spoj magije i realnosti, OPTI - V je najrealnija vatra ikad stvorena!

POGLEDAJTE PROIZVODE

OPTY MYST

OPTY MYST

100% 3-D efekat plamena, izuzetan dizajn i patentirana tehnologija. Mogućnost korišćenja funkcije grejanja kao centralnog izvora toplote u prostoriji. Moderne obloge u komvinaciji sa jedinstvenim 3-D prikazom. ’’Vodena vatra’’ – genijalna i svetski patentirana kombinacija svetlosti i pare za neverovatnu tehnologiju stvaranja privida 3-D stvarne vatre, i gorućih drvaca.

POGLEDAJTE PROIZVODE

OPTIFLAME

OPTIFLAME

Tajna je u osi rotacionog ogledala, kao kod krila elise – više zakrivljenja sa usmerenjem na elemente ogledala. Na taj način moguća je velika nepravilna površina ogledala koja prelama svetlost u više smerova. Ovo donosi prednosti privida vatre: sa većom pojedinačnom rotacijom elemenata življa je refleksija...

POGLEDAJTE PROIZVODE

BFL PRIZM

BFL PRIZM

BLF PRISM serija zidnih kamina nudi vrhunski realizam u kombinaciji sa kvalitetom izrade i energetskom efikasnošću i ekološkim rešenjem. Autentičnost BLF vatre prikazuje potpuno neverovatno svetlucanje i treperenje sa sjajem. BLF tehnologija nudi elegantan i moderan dizajn koji je sa ukusom i fensi.

POGLEDAJTE PROIZVODE

MULTI-FIRE XD

MULTI-FIRE XD

Glavne prednosti Multi-Fire XD™ patentiranog prikaza plamena: Živahan plamen, koji je još svetliji i još realniji. Prednja strana sa minimalnim okvirom, tako da je briljantni plamen središnja tačka. Troši 11% manje energije od najboljih kvarcnih infracrvenih grejača, sa automatskom brzinom rada ventilatora i snage grejača.

POGLEDAJTE PROIZVODE

REVILLUSION

REVILLUSION

Revillusion® je naša najnovija tehnologija prikaza plamena i prekretnica za električne kamine. Unutrašnjost kamina obložena imitacijom cigle daje jedinstven životni pogled - kao kod pravih kamina. Plamen se bez refleksije podiže iz živopisnog, iskričavog i svetlećeg seta drvaca u sredini kamina.

POGLEDAJTE PROIZVODE

Električni kamini Dimplex

Koriste se za privatne kuće, stanove, javne prostore kao što su hotelski lobiji, barovi ili restorani...

01
02
03
04
05
06

O proizvođaču

Logorska vatra je lepa ali, nažalost, mora ostati napolju. Ukoliko želite zadržati vatru u kući stvari postaju komplikovane jer dimnjak mora biti bezbedan, uz poštovanje svih zakonskih i ekoloških zahteva. Ukoliko se odlučite za električnu vatru ona Vam može doneti savršeno rešenje bez napora i ikakvih nevolja. Da bi uživali u prijatnoj atmosferi potrebna je samo električna utičnica...

Poređenje sa kaminima na drva

  • Bez emisije
  • Bez oslobađanja CO2
  • Bez zaprljanja prostora
  • Bez potrebe za sigurnom udaljenosti od kamina
  • Bez mogućnosti požara
  • Bez drva

Za novogradnju i renoviranja

  • Bez velikih ulaganja
  • Bez komplikovanih pravnih ograničenja
  • Bez problema provetravanja
  • Bez negativnog pritiska što mogu izazvati ventilacioni sistemi

Pitanja i odgovori

Dimplex download

Download Preuzmite Dimplex connect katalog
Download Preuzmite Dimplex create katalog